Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tappningsoperatör Ramlösa - Sommarjobb 2022

Tappningsoperatör Ramlösa - Sommarjobb 2022

Carlsberg Sverige AB · Helsingborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inför vår högsäsong och inför semestrar sommaren 2022 söker vi nu semestervikarier inom produktion till Carlsbergs produktionssite i Ramlösa!

Som sommarvikarie i vår produktion arbetar du som tappningsoperatör med ansvar för ett arbetsområde inom våra tappningslinjer. Som produktionsmedarbetare/tappningsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av drifthållning, skötsel och tillsyn av produktionsutrustning, kvalitetskontroller samt hantering av råvaror/insatsmaterial. Sommarvikariaten är heltidsanställningar på skiftgång där såväl vardag- som helgarbete förekommer.

Varför ska du välja Carlsberg för ditt sommarjobb?

Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med höga ambitioner som kan erbjuda dig en lång och gedigen utvecklingsresa hos oss. Om du vill, kan du inom Carlsberg utvecklas och gå hur långt du vill. Genom att börja som sommarjobbare hos oss är du varmt välkommen tillbaka för fortsatt sommarjobb, extra jobb att kombinera med dina studier eller varför inte fast anställning? Därefter är det bara du som sätter dina begränsningar för hur långt du kan gå inom koncernen. Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har fyllt 18 år senast den första arbetsdagen och som har gymnasialutbildning. Det är meriterande om du studerar vid en yrkesteknisk eller annan teknisk utbildning på högskolenivå eller har tidigare erfarenhet av att arbeta i producerande verksamhet. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och mycket god datavana då stora delar av vår produktion är automatiserad. Har du truckkort är det ett extra plus. Som person är du engagerad och ansvarstagande med god samarbetsförmåga och ett stort intresse för teamarbete.

Säkra ditt sommarjobb redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Specialist Ludvig Åkesson på mail: rekrytering@carlsberg.se Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag för att säkra ditt sommarjobb så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28:e februari 2022.

Det är flera rekryterare för dessa tjänster så vi ber dig välja en öppen profil dvs: "gör min profil synlig för alla rekryterare" när du skickar in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail med hänsyn till GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att arbeta med dig i sommar!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlsberg Sverige AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons