Tandsköterskor, folktandvården Filipstad/Lesjöfors

Region Värmland · Filipstad

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi söker en tandsköterska till folktandvården Filipstad och en klinikadministratör till kliniken Lesjöfors. Tillträde sker efter överenskommelse.

På klinikerna arbetar idag 4 tandläkare, 8 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi behandlar ca 6800 patienter varav ca 1900 är barn. Det finns goda möjligheter till ett rikt natur- och friluftsliv i kommunerna, med många fina vandringsleder, fiskevatten och sportmöjligheter. Kalhyttan sport och fritidsarena är ett center för olika motionsformer men är kanske mest känt för sina fina längdskidåkningsspår. Läs mer på: www.filipstad.se

Filipstadskliniken ligger centralt med utsikt över Skillerälven. Lesjöforskliniken ligger i anslutning till ortens skola.

Tandsköterskor, folktandvården Filipstad/Lesjöfors

Arbetsuppgifter

Tandsköterska - Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, reception, steril och eget patientarbete.

Klinikadministratör - Dina arbetsuppgifter är att avlasta klinikchefen med personaladministrativa och andra klinikledningsuppgifter. Du blir en viktig kontaktperson utåt för kliniken mot patienter, andra verksamheter, kunder och leverantörer. Det kommer även att ingå patientarbete samt andra arbetsuppgifter inom tandsköterskans/tandhygienistens kompetensområde.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kunnig inom tandsköterskans hela kompetensområde och kan ge våra patienter ett gott bemötande. Vi är en stor klinik med många medarbetare och det är viktigt att du är öppen och har god förmåga till kommunikation och samverkan.

Tandsköterskeutbildning är ett krav.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Filipstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens FTV:2021:001 i din ansökan