Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

Huddinge · Huddinge · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#Jobbjustnu

Just nu utökar vi teamet och söker ytterligare en tandsköterska till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam som delar på det mesta. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.

Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete och administration. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.

Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du är van vid att arbeta med datorer.

Tjänsten gäller heltid. Individuell lönesättning. Fast lön.

Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.

Vi ser gärna att all initial kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huddinge

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Happy Teeth AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons