Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

T4 FAMILJETANDVÅRD AB · Hässleholm · Ansök senast 16 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är en erfaren Tandsköterska.

Om oss

Vi är en tandläkarklinik med fyra behandlingsrum i Hässleholm, Skåne. Vi erbjuder omfattande tandvård med mycket fokus på implantat allt ifrån enkla till helmunrehablitering, kirurgi samt mycket protetik.

Arbetsuppgifter

Att ta emot patienter, assistera tandläkare vid undersökningar och behandlingar. Du ska förbereda arbetet genom att ta fram och ställa i ordning utrustning och arbetsmaterial samt rengöra behandlingsrum mellan patienter. Du förväntas även att rengöra och sterilisera instrument. Du ska även vid behov öppna och stänga kliniken.

Kvalifikationer

Flytande svenska i tal och skrift. Meriterade är erfarenhet av OPUS journalsystem.

Personliga egenskaper: Du ska vara självgående och fungera i arbetsgruppen. Flexibilitet är ett krav då vi är en liten arbetsgrupp och schemat kan ändras med kort varsel vid frånvaro.

Arbetet schemaläggs även på kvällar och även helger kan ibland förekomma. Körkort och tillgång till egen bil är således meriterade.

Löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden har gått ut. Lön, anställningsform och tjänstgöringsgrad diskuteras på plats. Vi kan dock inte erbjuda en heltidstjänst för närvarande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

T4 FAMILJETANDVÅRD AB

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

T4 Familjetandvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons