Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

Sturepraktiken · Uppsala · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har två väletablerade privat tandläkarmottagningar, Åpraktiken och Sturepraktiken med ett mycket trevligt patientklientel. Åpraktiken har funnits över 20 år. Vi startade igång Sturepraktiken för 1,5år sedan. Båda klinikerna finns centralt i Uppsala.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Sturepraktiken i Uppsala. Vårt glada och trevliga team med tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor behöver ytterligare en utbildad tandsköterska. Vi söker dig som har en lång erfarenhet av yrket. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt är engelska meriterande.

Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta med människor. I våra fem behandlingsrum välkomnar vi både vuxna och barn och vi lägger stor vikt vid kvalitet och personligt bemötande.

Arbetsuppgifter: sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom att assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete mm. Alma journalsystem är ett plus om du kan, men inget krav.

Vi kan erbjuda hel- eller deltidstjänst enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sturepraktiken

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Åpraktiken AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons