Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

Natalie Dental AB · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår tandsköterska ska gå i pension under 2021 och vi är i behov av att ersätta henne med en duktig erfaren tandsköterska.

Om oss:

Tessin Dental ligger vid lugna Tessinparken på Gärdet. Kliniken består av 3 behandlingsrum, väntrum, litet personalrum och steril. Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi utför allmän, estetisk och akut tandvård, tandreglering samt större protetiska arbeten. Vi är en modern, nyrenoverad klinik med senaste utrustningen och vi vidareutbildar oss kontinuerligt och åker på kurser tillsammans. Vi är ett glatt team som tycker det är viktigt att trivas och ha roligt tillsammans.


Om dig:

Du är en självgående och flexibel person som uppskattar ordning och reda. Ett par års erfarenhet är ett krav och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känsla för service och kvalité är viktigt samt att positivt bidra till klinikens lagkänsla och arbetsmiljö. Ett plus är att du har en god samarbetsförmåga, alltid ger 100% och tycker att det är roligt att arbeta i team. Som person är du positiv och empatisk. Du har extremt goda kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.


Dina arbetsuppgifter kommer att bli följande:

*receptionsarbete

*assistera tandläkare

*ta röntgen

*profylaktiskt arbete

*telefon/mail

*Sterilarbete

*Att kalla och tidsbokning av patienter

Intervjuer sker löpande så tacksam för ansökan snarast.

Ansökan tas emot via mail till:

natalie@tessindental.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Natalie Dental AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Natalie Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons