Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

Tandvårdshuset · Malmö · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer och letar nu efter en till kollega.

Vid bygget av kliniken 2018 låg fokus på att skapa en modern och trivsam miljö för både personal och patienter. Vi anser att det är viktigt med en arbetsplats där man trivs då man lägger så stor del av sin tid där, för att erbjuda det har vi gym och massage i huset, vi har även återkommande AW och andra event för personalen.

På kliniken bedrivs patientvård i rymliga behandlingsrum och på bottenplan finns ett tandtekniskt laboratorium och lokaler för forskning och utbildning. Vi som jobbar i företaget idag är ett ungt team bestående av 3 tandläkare, 5 tandhygienister och 4 tandsköterskor. Vi ser fram emot en ny medarbetare som gillar att ha många bollar i luften, som sätter patienten i fokus och bidrar till en trevlig miljö för såväl patienter och medarbetare.

På kliniken utförs allmäntandvård med mycket kirurgi och stora protetiska behandlingar. Då vi har tandläkare som även sysslar med forskning kan det i framtiden bli en del av verksamheten. Vi värdesätter flexibilitet, samarbets- och anpassningsförmåga. Tjänsten innebär mycket varierat arbete med både assistans av tandläkare, receptions- samt delegerat arbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tandvårdshuset

Placering

Malmö

Kontaktperson

Pg Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons