Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska

Halmstad Tandläkare Klinik AB · Halmstad · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer så det knakar och har hög efterfrågan från patienter. Detta innebär att vi behöver bli fler medarbetare och söker därför 1 tandsköterska.


Om oss

Halmstad Tandläkare Klinik AB ligger på centrala Brogatan 23 i Halmstad. Kliniken består av 2 behandlingsrum som inom kort kommer att utvecklas till 4, väntrum, personalrum och steril. Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi utför allmän, estetisk och akut tandvård, tandreglering samt större protetiska arbeten. Vi är en modern, topprenoverad klinik med senaste utrustningen och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Vi är ett härligt team som tycker det är viktigt att trivas och ha roligt tillsammans.


Om dig:

Du är en självgående och flexibel person som uppskattar ordning och reda. Ett par års erfarenhet är meriterande men inget krav om du är rätt person. Vi använder Opus Dental och om du har erfarenhet av det är det ett plus men inget krav då vi utbildar dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känsla för service och kvalité är viktigt samt att positivt bidra till klinikens lagkänsla och arbetsmiljö. Du bör ha en god samarbetsförmåga, alltid ger 100% och tycker att det är roligt att arbeta i team. Som person är du positiv och empatisk. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.


Dina arbetsuppgifter kommer att bli följande:


*receptionsarbete

*assistera tandläkare

*ta röntgen

*profylaktiskt arbete

*telefon/mail

*Sterilarbete

*tidbokning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Halmstad Tandläkare Klinik AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Halmstad Tandläkare Klinik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons