Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska till vår klinik i Huddinge centrum

Tandsköterska till vår klinik i Huddinge centrum

Distriktstandvården Sverige AB · Huddinge · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba på en landets största tandvårdskedjor? Nu söker vi en tandsköterska till vårt härliga team i Huddinge centrum! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Som person är du ansvarsfull och ambitiös med en stor passion för ditt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service, något som tar sig uttryck i din positiva inställning. Du är duktig på att kommunicera och vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din roll som tandsköterska. Det finns möjlighet till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.

Vad vi erbjuder

  • Goda villkor för tillägg
  • Goda arbets- och lönevillkor
  • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
  • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
  • Individuell lönesättning och utbildningsplan.
  • Goda möjligheter att klättra inom företaget.
  • Årlig bonus

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med ca 240 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons