Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska Sundbyberg

Novo Sweden Dental AB · Sundbyberg · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till vårt team på Novo Dental i Sundbyberg. Modern klinik med fyra behandlingsrum och mycket bra läge nära tvärbana, tunnelbana, pendeltåg samt bussar.

På kliniken utför vi alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Allt ifrån förebyggande tandvård och enklare behandlingar till mer avancerad tandvård med mycket implantat, protetik, kirurgi samt Invisalign. Ej barntandvård.

Vi arbetar med OPUS journalsystem, digital röntgen, OPG samt digitala avtryck med scanner från Trios 3Shape. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska samt även reception vid behov. Vi söker dig som gärna vill och kan arbeta delegerat, självständigt och samtidigt ha många bollar i luften. Kvalitet och service är viktigt för oss och vi söker därför dig som utför dina arbetsuppgifter med glädje och noggrannhet. Vi lägger därför mycket stor vikt vid att du ser till att våra patienter känner sig välkomna och väl omhändertagna. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar bra in i teamet.

Läs gärna mer om oss på:

www.novodental.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novo Sweden Dental AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Novo Sweden Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons