Tandsköterska sökes till spännande dental startup i hjärtat av Malmö

SMILY · Malmö

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en driven, utåtriktad och självständig tandsköterska för deltid eller heltid på vår nya SMILY-klinik i centrala Malmö.

Vi söker dig som är hungrig på en ny utmaning. Du ska vara social, skicklig inom ditt yrke och vilja ta ansvar från dag ett i en snabbt växande startup-verksamhet. Du måste brinna för estetisk tandvård, vara noggrann i ditt arbete och älska kontakten med patienter. Det är viktigt att du är stabil och trivs med att arbeta självständigt. Du kommer att vara en del i ett litet men dynamiskt team bestående av en tandläkare och en arbetsledare.

Dina uppgifter kommer främst att bestå av konsultationer och 3D-scans av våra patienter, vilka kommer för förundersökningar i samband med tandreglering. Förutom de kliniska uppgifterna kommer du att vara ansvarig för uppföljning och kommunikation med patienterna som har varit på förundersökning hos oss.

Vi ser det som en fördel om du tidigare arbetat med Invisalign eller liknande ortodontiska metoder, men det är inte ett måste. Om du saknar tidigare erfarenhet inom området kommer du naturligtvis att bli grundligt utbildad. Eftersom vi är ett nystartat företag har vi en platt hierarki där du kommer att få möjlighet att växa med uppgiften och ta dig an många spännande utmaningar under resans gång.


Lite om SMILY:

SMILY är ett nystartat företag som har varit igång i Danmark sedan juni 2020. Efter en mycket lyckat start i Danmark öppnar vi nu vår svenska filial i Malmö. Vi arbetar uteslutande med kosmetisk tandvård i form av tandreglering och fokuserar på milda till måttliga behandlingar till ett fast rimligt pris.

Vi är ett oberoende företag med placering i tandvårdskliniken TandCitys vackra lokaler i hjärtat av Malmö. Så även om du kommer att arbeta exklusivt för SMILY kommer du att vara omgiven av skickliga och härliga kollegor på Tandcity-kliniken.

Läs mer om oss på www.smily.dk

Om du tycker att ovanstående låter intressant, skicka en ansökan med ditt CV till hello@smily.dk.

Vi ser fram emot din ansökan!Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SMILY

Placering

Malmö

Kontaktperson

TandCity Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan tandsköterska i din ansökan