Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska - Privat klinik i Centrala Göteborg

Tandsköterska - Privat klinik i Centrala Göteborg

Quality Dental · Göteborg · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn.

VI SÖKER som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande.

Tjänstegraden önskvärt på 100% men deltid är även möjligt.

Tillträde snarast möjligt.

VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dessutom friskvårdbidrag med fokus på hälsa och flexibla arbetstider.

Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Quality Dental

Placering

Göteborg

Kontaktperson

KarimCare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons