Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska med intresse för bettfysiologi till specialistkliniken

Tandsköterska med intresse för bettfysiologi till specialistkliniken

DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB · Stockholm · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på vår nya specialistklinik i Wonna Tower på Kungsholmen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska med intresse för eller erfarenhet av bettfysiologi. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Skulle du beskriva dig som organiserad, positiv och självgående? Brukar du ta egna initiativ och köra på med gasen i botten för att bidra med goda resultat? I så fall ser vi dig som väldigt intressant för denna tjänst! Har du dessutom en naturlig fallenhet för både skriftlig och verbal kommunikation och vet värdet av tydlig information så kan detta vara mitt i prick!

För att trivas i din nya roll tror vi att du gillar utmaningar, är stresstålig och lyhörd. Du är en klippa i behandlingsrummet och du tenderar att bidra med både odontologiska kunskaper, lugnande ord och kontroll över arbetsflödet. Om du är nyfiken och intresserad finns även utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Du har även ett intresse för delegerat arbete då vår specialist arbetar med Akupunktur.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid anställning.

Arbetsuppgifter

Du tillbringar dagarna sida vid sida med en specialisttandläkare inom bettfysiologi. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket tandsköterska kommer du även arbeta en del administrativt också.

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse

Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 240 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons