Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska Lövånger

Tandcenter Lövånger AB · Skellefteå · Ansök senast 30 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lövånger Tandvård

Vi söker just nu ny medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterska.Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.


Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper

För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.

Personliga egenskaper

Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse och en förmåga att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

God lön, arbetstider och andra förmåner.

Lön enligt överenskommelse

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Sandra Toma 0761-662920

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2022.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tandcenter Lövånger AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Tandcenter Lövånger AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons