Tandsköterska, Folktandvården Bergmästaren, Falun

Tandsköterska, Folktandvården Bergmästaren, Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 31 aug. (39 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:049 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du tandsköterska och är intresserad av att jobba i Dalarna? I så fall kanske detta låter intressant. Folktandvården Bergmästaren i Falun söker nu tandsköterska.

Kliniken ligger centralt på Trotzgatan 2, 450 meter från centralstationen samt nära till hela stadens utbud av affärer och restauranger. Vi har 9 behandlingsrum och bedriver i princip all typ av allmäntandvård. Vi är ett glatt gäng som tar hand om varandra och sätter patienten i fokus.

Tandsköterska, Folktandvården Bergmästaren, Falun

Arbetsuppgifter

Vi söker dig till vårt team som brinner för kvalitativ tandvård, våra patienter och god arbetsmiljö. Hos oss får du arbeta med assistans, sterilarbete, receptionsarbete samt med chans till eget patientarbete.

Självklart kommer du att få gå utbildning och handledning så att du blir trygg i din roll.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska som gillar utmaningar.

Krav:

  • Tandsköterskeexamen
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med datasystemet T4

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som medarbetare hos oss representerar Du Dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:049 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons