Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare

Gnosjö Tandvård · Gnosjö · Ansök senast 28 feb. (133 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Precis i centrum hittar du Gnosjö Tandvård. En personlig tandvårdsklinik i fräscha lokaler.

På Gnosjö Tandvård har vi som mål att ge tandvård med hög kvalite. Det innebär att patienter får en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på egna villkor. Här finns allt våra patienter behöver – tandläkare, tandhygienister och samarbete med ledande specialisttandvård.

Här arbetar idag 5 medarbetare och vill du bli en del i vårt team är du välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är legitimerad tandläkare med något års erfarenhet inom yrket. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i journalsystemet Alma. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i vår rekrytering. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Som Gnosjös enda privata tandvårdsklinik delar vi det stora ansvaret med folktandvården för god munhälsa i vårt närområde. Det är viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på vår klinik och samtidigt trygghet för våra patienter.

Tjänstens omfattning: Deltid eller Heltid

Intresserad? Maila då in din ansökan till: tandkliniken@hotmail.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gnosjö Tandvård

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Xerxes Faez AB

Ansök via mejl