Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare till Handen, fokus barntandvård

Tandläkare till Handen, fokus barntandvård

Distriktstandvården Sverige AB · Haninge · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Handen dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med barntandvård varför ett brinnande intresse för tandvård inom yngre patientklientelet är grundläggande för denna tjänst. Du kommer även arbeta med en del vuxenpatienter. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår populära och expanderande klinik i Handen. Här arbetar ett glatt gäng kvinnor på en fräsch och ljus klinik med endast fem år i nacken. Kliniken ligger ett stenkast från pendeltågsstationen, bussterminalen och parkeringsplats. Patientbemötandet är väldigt viktigt för oss. På Google och Facebook har vi 4,8 i snittbetyg baserat på 200 recensioner.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons