Tandläkare till Carolinakliniken

Best Bemanning & rekrytering AB · Strängnäs

·

Ansök senast 25 okt. (1 dag kvar)

Om företaget

2004 startades Carolinakliniken av tandläkare Marianne Blomberg och tandläkare Birgitta Käll Gustafson. Nu har Marianne gått i pension och vi söker därför en tandläkare.

Carolinakliniken är en ljus och modern klinik, belägen i Strängnäs centrum. Närheten till tågstationen gör att du lätt kan pendla till oss.

Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård på vår klinik som är utrustad med 3 behandlingsrum. Vi är idag 4 medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet består av en allmäntandläkare, 2 tandsköterskor, 1 tandhygienist och det finns även en kirurg knuten till kliniken.

Vi bedriver både barn- och vuxentandvård. Kliniken har en stor och växande patientstock och för oss på Carolinakliniken är det viktigt att finnas till för våra patienter. Vi levererar tandvård med hög kvalitet samt har roligt tillsammans på jobbet.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

Som allmäntandläkare på Carolinakliniken arbetar du i ett rum tillsammans med en tandsköterska. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet.

Hos oss arbetar du med hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från undersökning till akuttandvård och avancerade behandlingar. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs.

Är du den vi söker?

Du är utbildad tandläkare och har fått legitimation från socialstyrelsen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse i att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik, terapiplanering och utför behandlingar på såväl vuxna som barn.

För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck samt har ett stort engagemang för dina patienter. Vidare har du ett högt kvalitétstänk och är prestigelös i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och ditt samspel med övrig personal och patienter.

Carolinakliniken tillämpar 6 månaders provanställning samt lön efter överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Best Bemanning & rekrytering AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

016-400 99 10