Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare som vill utveckla tandvården med oss

Tandläkare som vill utveckla tandvården med oss

Distriktstandvården Sverige AB · Solna · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

REDO FÖR ETT LYFT I KARRIÄREN?

Vi söker dig som är tandläkare och känner dig redo för ett utökat ansvarsområde inom tandvård, kvalitetsutveckling, samt patientsäkerhet. Du som söker är allmäntandläkare med lång och gedigen erfarenhet. I arbetssammanhang arbetar du strukturerat, kvalitetsmedvetet och fokuserat. Du motiveras av att utveckla andra samt skapa engagemang och delaktighet i grupp.

Som person är du självgående, organiserad samt har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig, pedagogisk och kreativ när du ska förmedla kunskap till andra.

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du utöver detta också ett intresse för tandvårdsutvecklings-, kvalitetsarbetes- och utbildningsfrågor så är det här det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift är att bedriva tandvårdsutvecklings- och kvalitetsutvecklingsfrågor samt följa den odontologiska utvecklingen i företaget. Du kommer att ha det odontologiska och radiologiska ansvaret för verksamheten samt jobba i nära samarbete med verksamhetschef och ledning då du kommer att ingå i Distriktstandvårdens strategiska ledningsgrupp.

Samarbete med Distriktstandvårdens allmäntandläkare är ett viktigt inslag i ditt arbete och vi ser gärna att du deltar aktivt i den interna utbildningsverksamheten som finns i företaget i samarbete med företagets affärsutvecklare.

Vi ser gärna att tjänsten kombineras med klinisk tjänstgöring vid en av våra kliniker som passar båda parter.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Ibbe Gnem, VD

ibbe.gnem@distriktstandvarden.se

070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD

jan.lindqvist@distriktstandvarden.se

073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef

magdalena.sparf@distriktstandvarden.se

070-344 37 73

Välkommen till en arbetsplats att trivas på!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons