Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare assistent

Shihabi Dental AB · Helsingborg · Ansök senast 16 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Shihabi Dental AB Carl Krooks Gata 1 252 25 Helsingborg TEL. 042-105 000

Om oss: Shihabi Dental AB är ett medelstort företag och är beläget i Helsingborg. Företaget är stabilt och har varit verksamt i flera år. Kliniken är topp utrustad och fräsch med allt som man kan tänka sig inom tandvård. Vårt patientklientel är blandat och här finns möjlighet att utföra många typer av behandlingar av varierande svårighetsgrad. Vår ambition är att arbeta nära i team och alltid ha patienten i fokus.

Vi söker dig som har erfarenhet från tandvårdsuppgifter. Det är ett krav att du talar flytande arabiska och engelska. Du måste vara självständig och driven och intresserad av att utvecklas och jobba mot gemensamma mål. Vi värdesätter god patientkontakt och hög kvalité! Du är en social, strukturerad och öppen person med stort engagemang för människor och service.

Det här får du arbeta med: Att arbeta inom tandvården hos oss omfattar att träffa patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Vanliga tandvårduppgifter uppgifter tillkommer.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön, Månadslön

Ansökan Du söker tjänsten genom att maila din ansökan och CV till följande mailadress: Shdental72@gmail.com

Välkommen med din ansökan senast den 16 juli 2021. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Shihabi Dental AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Shihabi Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons