Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist

Tandvården i Bjursås · Falun · Ansök senast 6 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba som tandhygienist och vara med och utvecklas i verksamheten, bygga en kundkrets med goda möjligheter att också utveckla tjänsten? Vi nystartar med ny utrustning i gamla Folktandvårdens lokaler i Bjursås och positiv medarbetare sökes med intresse för och engagemang för kvalitétsinriktad tandvård.


Med Tandläkare Ekdahl AB som arbetsgivare kommer du vara en del av en personlig klinik med kvalitét som det största målet. Kliniken ligger i det pittoreska Bjursås, mellan skidbackar och vildmark, utanför Falun i Dalarna med en levande landsbygd runt knuten.


ÄR DU EN FRAMTIDA KOLLEGA?


Positiv och kvalitetsmedveten tandhygienist sökes med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård. Du är en person som har lätt att lära och är intresserad av mer än bara tandhygienistyrkets delar inom tandvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet av Opus journalsystem och stor datavana är meriterande. Tjänsten är delad mellan att vara tandhygienist med egna patienter, att administrera flera områden och att assistera tandläkare.


Vi kommer gemensamt överens om vilken tjänstgöringsgrad som passar bäst och kommer initialt ligga mellan 50-100%. Tjänstgöringsgraden kommer utökas efter behov och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Intervjuer kommer hållas fortlöpande.

Ser fram emot att träffa dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tandvården i Bjursås

Placering

Falun

Kontaktperson

Tandläkare Ekdahl AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons