Jobbsafari är en del avschibsted logo

tandhygienist

Maxo Dental AB · Malmö · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Vi på Maxo Dental AB expanderar vår mottagning och söker en legitimerad tandhygienist som vill bli en del av vårt kompetenta team, tillsammans skapar vi en klinik och arbetsmiljö där vi trivs och kan vara stolta över.

Kliniken är ny och fräsch, utrustad med ny och modern utrustning. Vi erbjuder implantat, tandreglering, estetisk tandvård och protetiska behandlingar. I vår klinik erbjuder vi även estetiska behandlingar så som fillers, botox, laser etc.

Som tandhygienist hos oss på Maxo Dental AB kommer du att genomföra alla typer av allmäntandvård så som undersökning, tandstensborttagning, parodontal behandling, karies förbyggande, reception, steril, avtryckstagning osv...

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat med nya tankar och idéer. Vi söker även dig som tillsammans med oss vill bidra till att erbjuda våra patienter det bästa tandvådsbehandlingen. Vi vill bidra till professionella tandvårds fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig och flitig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande.

Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård.

Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.

Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel och prestigelös

Har en hög arbetsmoral och fokusgrad

Är mån om din egen professionella utveckling och vill utvecklas på sikt.

Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Har erfarenhet av journalsystemet Opus alternativt en god allmän systemvana.

Vi erbjuder

Provanställning på heltid med möjlighet till heltids tillsvidareanställning efter provanställningens period.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxo Dental AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Maxo Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons