Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist

Tandhälsan Märsta · Sigtuna · Ansök senast 18 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tandhälsan Märsta är en centralt belägen intill Märsta Station med mycket goda kommunikationer till hela regionen. Vi erbjuder personlig tandvård i en familjär miljö till en mycket trogen och trevlig klientel. Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Kliniken består av fräscha behandlingsrum. Kliniken är välutrustad med bl.a digital OPG. Behandlingspanorama är allt från förebyggande tandvård till implantatkirurgi.

Du som medarbetare har stora möjligheter att påverka din arbetsmiljö, arbetstimmar och arbetsuppgifter. Tandhygienist legitimation är ett krav, är du nyutexaminerad så kan vi erbjuda handledning och stöd.

Du får gärna vara ansvarstagande och har ett hög servicekänsla. Att kunna kommunicera oförhindrat på svenska, i tal och i skrift, är en förutsättning. Detta tjänst är inte lämplig för dig som har tandläkarexamen.

Stora möjligheter finns att påverka din arbetsmiljö, arbetstimmar och arbetsuppgifter.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen ring: 0700777424

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tandhälsan Märsta

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Fyris Dental AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons