Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist till vår klinik i Sundbyberg

Tandhygienist till vår klinik i Sundbyberg

Distriktstandvården Sverige AB · Sundbyberg · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team härliga team i Sundbyberg dit vi söker efter en tandhygienist med god erfarenhet. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen som tandhygienist. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka både dina arbetsuppgifter, ansvarsområden och beslut som rör verksamheten i helhet.

Anställningsvillkor

  • Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
  • Tillträde efter överenskommelse.
  • Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår omtyckta klinik i Sundbyberg. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

När hör vi av oss?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat.

Hoppas att vi hörs!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons