Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist till privat klinik

Gloss & Floss Dental Care AB · Stockholm · Ansök senast 8 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dental Care växer och söker dig som vill ansluta till vår fina och toppmoderna klinik. Mottagningen har 3 behandlingsrum och ligger på 50 meters avstånd från Skanstulls tunnelbanestation och har goda kommunikationsmöjligheter. Vi har goda möjligheter till kompetensutveckling.

ARBETSBESKRIVNING

Uppdraget avser sedvanligt hygienist arbete.

Vi söker dig, legitimerad tandhygienist, som längtar efter att jobba på en mindre klinik där vi hjälps åt och är beredda att hoppa in där vi behövs. Vi har många vuxna patienter som efterfrågar tandhygienisten, både för komfortbehandlingar och tandblekningar samt svårare parodfall. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Har du erfarenhet av Muntra är detta meriterande.

Personliga egenskaper

Du ska tycka om att arbeta i ett litet team, vara noggrann i ditt arbete och tycka det är naturligt att sätta patienten i fokus. Du är ärlig, engagerad och intresserad.

Du är en god medmänniska, har en bra social förmåga och vet värdet av en god dialog mot arbetskamrater och patienter.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid ( flexibel med önskad deltid tills 80% ) med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gloss & Floss Dental Care AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Gloss & Floss Dental Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons