Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist till Active Dental i Jakobsberg/Järfälla

Tandhygienist till Active Dental i Jakobsberg/Järfälla

Active Dental Sweden AB · Järfälla · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Active Dental är en toppmodern och trevlig tandläkarklinik i moderna lokaler utrustade med senaste tekniken precis vid Jakobsbergs centrum.

Kliniken har ett utmärkt centralt läge vid Jakobsberg centrum med närhet till kommunikationer som pendeltåget, bussar samt parkeringshus.


Vi befinner oss i en expansionsfas förnärvarande och behöver en tandhygienist till kliniken.

Active Dental bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård (vid behov) med inriktning på protetik, implantat, parod samt estetisk tandvård.

Hos oss träffar du patienter med ett varierande vårdbehov samt ålderspann.


Du har legitimation som Tandhygienist. Flerspråkighet är meriterande. Vi ser gärna att du har god datorvana och gärna erfarenhet av ett tandvårdsrelaterat journalsystem. Vi använder Muntra som journalsystem.


Vi söker dig som är lojal, serviceinriktad och som har ett gott bemötande gentemot patienterna.

Du är flexibel, stresstålig och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar därtill. Vidare ska du vara noggrann samt utföra kvalitativ tandvård och som behandlare vara "lätt på handen". Vikten kommer läggas på din sociala förmåga och att du är ödmjuk som person.

Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt i nära relation till tandläkarna på kliniken. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt och för att trivas hos oss är det viktigt att du har egenskaper såsom:


- Noggranhet

- Sätter alltid patienten i fokus

- Är förtroendeingivande med patienter

- Är serviceinriktad och empatisk

- God samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös

- Lojal och ansvarstagande

- Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken

- Bidrar med arbetsglädje

- Behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift

- Har ett intresse för parodontal tandhälsa

- Har ett intresse för profylax samt tandblekning


Vi söker dig tandhygienist, gärna med erfarenhet inom yrket eller nyutexaminerad. Du är noggrann som person och motiveras av att utveckla din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande/omhändertagande till patienter.

Som person är du hängiven och positiv även i stressiga situationer, samtidigt som du skapar trovärdighet och förtroende hos våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du delar Active Dentals vision.

Du kommer att arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar och finner stöd hos varandra vid behov. Vi är stolta över sammanhållningen på kliniken och vill nu välkomna ytterligare en kollega som vill vara med på vår resa.


Dina arbetsuppgifter


Som Tandhygienist arbetar du med mestadels vuxna patienter men även barnpatienter förekommer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersökningar, invänjningar, förebyggande tandvård och profylax, sterilarbete, receptionsarbete (som tidsbokningar) samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hanteringar i Libretto eller Symfoni.


Vi värdesätter en god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att bemöta patienterna på ett bra sätt. Patientsäkerheten och kvalitet i tandvården är fokus i vårt dagliga arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är engagerade kollegor med god samarbetsförmåga. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten och erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom ditt område.



Välkommen med din ansökan senast 2022-10-31.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Active Dental Sweden AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Active Dental Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons