Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist söks

JWDC AB Sigtuna · Sigtuna · Ansök senast 30 sep. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi expanderar vår mottagning och söker en tandhygienist som vill bli en del av vårt kompetenta team, tillsammans skapar vi en klinik och arbetsmiljö där vi trivs och kan vara stolta över. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård.

Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Du som söker tjänsten bör ha en svensk legitimation samt minst 2 års erfarenhet inom tandvårdsyrket. Du har goda färdigheter i tal och skrift samt en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datasystemet OPUS är också meriterande.

Vi erbjuder provanställning på heltid med möjlighet till heltids tillsvidareanställning efter provanställningens period. För den rätta tandhygienisten finns det stora utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka sitt schema och sin lönesättning. Lönetyp: Fast och rörlig lön

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker: personlig mognad, självgående, mål- och resultatorienterad, kvalitetsmedveten, serviceinriktad. Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JWDC AB Sigtuna

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

JWDC Eskilstuna AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen