Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist sökes till mobil verksamhet!

Tandhygienist sökes till mobil verksamhet!

Oral Care AB · Malmö · Ansök senast 21 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du på jakt efter något nytt och vill jobba på ett innovativt privat företag med fokus på att erbjuda tandvård för en god munhälsa – hela livet?

Just nu söker vi dig som är leg tandhygienist till vår mobila verksamhet i Skåne.


Om Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, sex kliniker i Stockholmstrakten samt i Oslo, Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Oral Cares mobila verksamhet i Skåne expanderar och är nu i behov av ytterligare en legitimerad och erfaren tandhygienistkollega som vill arbeta hos oss på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som tandhygienist i vår mobila verksamhet kommer du att åka ut till exempelvis ett äldreboende där du utför tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård. Du kommer arbeta mycket självständigt med såväl förebyggande som sjukdomsbehandlade tandvård. Du kommer även att utföra munvårdsutbildning och munhälsobedömningar som en del i Oral Cares uppdrag.

Du kommer i din tjänst att få tillgång till företagsbil och bland dina arbetsredskap hittar du även en laptop och har möjlighet att få en företagsmobil.

På Oral Care välkomnas du att arbeta tillsammans med vårt glada team nära patienterna där du varje dag gör skillnad och bidrar till en ökad livskvalitet. Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.


Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

  • Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
  • Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling.
  • Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
  • Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

  • Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
  • Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
  • Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
  • Har tålamod och inger förtroende till patienten.
  • Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
  • Är trygg i dig själv och din roll.
  • P g a journalföring och övrig administration kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
  • Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.


Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oral Care AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

H.F. Oral Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons