Jobbsafari är en del avschibsted logo

Talent Sourcer till spännande tech-bolag

Talent Sourcer till spännande tech-bolag

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 4 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och påverka ett företags resa genom att vara en nyckelspelare där allting börjar, i rekryteringen? Har du kanske nyligen avslutat en tjänst inom rekrytering eller tagit examen? Om du dessutom har möjlighet att börja en ny tjänst omgående kan du vara den vi söker för rollen som Talent Sourcer till ett tech-bolag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Talent Sourcer på heltid till en av våra kunder. Starten kommer att vara omgående och uppdraget kommer att pågå som minst i 3 månader, därefter finns det chans till förlängning. Företaget är ett välkänt tech-bolag som ligger i framkant inom sitt område. De har en spännande tillväxtresa framför sig och söker nu dig som vill vara med och spela en viktig roll inom detta.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Talent Sourcer kommer du att ansvara för kartläggning av talanger, identifiering och etablering av kontakter samt att skapa relationer med potentiella kandidater. Nyckeln till att hitta rätt kandidater på en allt mer konkurrensutsatt marknad är att arbeta proaktivt. Dina främsta "kunder" i rollen är chefer och kandidater vilka du jobbar i tät dialog med. Ditt huvudfokus i rollen kommer att vara att stötta organisationens ledare med ett proaktivt och strategiskt rekryteringsarbete. Inom alla delar av ditt arbete kommer du även att säkerställa en kandidatupplevelse i toppklass.

Du blir en del av ett härligt och energifyllt team med högt i tak! Här delas kunskaper och erfarenheter dagligen samtidigt som de har roligt tillsammans.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet inom rekrytering, antingen från en heltidsroll eller under studietiden
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är trygg och trivs med att ha den främsta kandidatkontakten över telefon
Det är meriterande om du har god vana av att arbeta i LinkedIn.

Du älskar att arbeta med headhunting och du motiveras av "jakten på den rätta kandidaten". Att bygga nätverk och relationer är något som du trivs bra med och du är en "people person" av rang. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att hantera många kontakter både internt och externt. Vidare är du driven som person och du är inte rädd för att ta dig an en utmaning. Du kommer gärna med egna förslag och idéer och du tycker om att få finna lösningar på problem.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons