Jobbsafari är en del avschibsted logo

Talent Sourcer i Tech-rekrytering till Ada Digital

Talent Sourcer i Tech-rekrytering till Ada Digital

Ada Digital · Stockholm · Ansök senast 28 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du IT och rekrytering låter spännande? Som Talent Sourcer hos Ada Digital blir du specialist inom just Tech-rekrytering!

Vi på Ada Digital hjälper både större och mindre organisationer med att hitta sin nästa kollega inom IT och Digital Utveckling. Vare sig de behöver en utvecklare, en agil coach eller en webbanalytiker är vi specialister på att tillgodose det behovet. I rollen som Talent Sourcer arbetar du tillsammans med ditt team av andra Talent Soucrers och Rekryterare i allt vad gäller rekrytering och där du ges det roligaste ansvaret: att marknadsföra våra kunders arbetsgivarvarumärke och ta första kontakt med kandidaterna! Och du, oroa dig inte om du inte vet vad ett API är eller vad AWS står för, det lär du dig hos oss.

Vi erbjuder dig

Här är du del av en organisation som är liten nog att vara enkel att påverka framåt - och som samtidigt erbjuder trygghet och utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig:
  • Ett rekryteringsbolag som med influenser från utvecklingsavdelningar arbetar agilt med fokus på teamwork.
  • Tillfället att i olika forum engagera dig i hur vi kan arbeta bättre och smartare.
  • Ett datadrivet arbetssätt som lämnar gissningsleken åt andra men inte oss på Ada.
  • Ett företag medvetna om att endast 29% procent är kvinnor inom IT-branschen. Vi jobbar aktivt för att öka jämställdheten och mångfalden i branschen och du får en roll i detta med!
Följ länken för att veta vilka andra saker vi är medvetna om för IT-branschen och få en inblick i vår vardag: https://www.adadigital.se/it-rekrytering/kandidatrapport-2022/.

Det här gör du hos oss

Ingen dag är den andra lik, men du kommer varje dag jobba för att förbättra båda vårt och våra kunders arbetsgivarvarumärken, säkerställa en bra kandidatupplevelse och tillsätta kunders rekryteringsbehov. Hur du gör detta är upp till dig och vi uppmuntrar att se bortom våra tidigare arbetssätt. Dessutom kommer du:
  • Jobba i ett nära partnerskap med rekryterare där ni tillsammans driver hela rekryteringen, från att i ett uppstartsmöte coacha kunder i att ringa in sina behov till ett påskrivet kontrakt.
  • Kommunicera vårt eget och kunders unika erbjudande i annonser och sociala medier.
  • Jobba med datadriven search tillsammans med ditt team och övriga Talent Sourcers.
  • Hantera ansökningar, testresultat, referenstagningar och bakgrundskontroller.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett innovativt och engagerat team om 20 personer, uppdelat på i dagsläget tre produktteam. Vi sitter tillsammans med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia, nära pendeltågsstationen Solna Station nära centrala Stockholm. Vi arbetar både hemifrån och på plats. Det är så pass flexibelt att vi glömt om vi har någon policy eller inte men du hittar oss på plats 2 - 3 dagar i veckan, vissa fler och vissa färre.

Mer om dig

Vi på Ada Digital inspireras av Ada Lovelace - världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Vi kommer inte neka dig för ett D i Matematik 3 men det är viktigt du vill utvecklas inom rekrytering ihop med oss. Vi som jobbar idag trivs och intresseras av olika saker men gemensamt är att vi är orädda att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Vi har blandade bakgrunder och erfarenheter, vissa av oss har jobbat med rekrytering innan och vissa har lärt sig området hos oss.

Vi söker dig med antingen intresse för eller erfarenhet av rekrytering och tror att någon med bakgrund inom exempelvis rekrytering, HR, IT, analys, sälj eller marknadsföring skulle tycka att det vi gör är roligt. Det är ingen hemlighet att kandidaterna i IT-branschen är väl uppvaktade och förutom att vi tar oss an uppdrag vi tror på, är vi lösnings- och målorienterade och hoppas du delar den inställningen. Det blir både lättare och roligare då!

Så här får vi kontakt

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ada Digital

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sandra Peiper

sandra.peiper@adadigital.se0709-563946

Dela jobbannonsen

Anmäl annons