Jobbsafari är en del avschibsted logo

Talent Acquisition Partner till Sweco

Talent Acquisition Partner till Sweco

SWECO Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 9 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina nya utmaningar
I rollen som Talent Acquisition Partner blir du en viktig pusselbit i vårt arbete att utveckla våra rekryteringsprocesser i ett nära samarbete med Head of Talent Acquisition, Talent Acquisition Specialists och Talent Sourcers. Du kommer att bidra med strategier för att attrahera nya talanger, men också utveckla relationer med kandidater i ett ständigt växande nätverk. Vidare kommer du att vägleda och stötta våra chefer genom hela rekryteringsprocessen. Tillsammans arbetar ni mot målet att säkerställa att Talent Acquisition blir en proaktiv och strategisk partner till verksamheten. Du utgår från Stockholm eller Göteborg och rapporterar till Head of TA.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Analyserakompetensförsörjnings-behov och stötta verksamheten i att ta fram rekryteringsplaner.
  • Bidra till och fortsätta utveckla Employer Branding arbetet.
  • Föreslå talangstrategier tillsammans med HR BP och Head of TA - behålla, rekrytera och utveckla (strategisk kompetens-försörjning, successions-planering, onboarding, exit survey, etc.).
  • Rekrytera (kravprofil, sourcing, screening och intervjua) kandidater på chefspositioner (avancerad nivå).
  • Utbilda/coacha chefer i kompetensförsörjning, intervjuer och analysering av kandidater.
  • Samarbeta med Comp&Ben kring marknadslöneläget.
  • Samarbete med L&D för att säkra att vi kan anställa på potential och träna in kandidater i vissa roller.
  • Analysera och rapportera talang-relaterade KPI:er.
  • Bidra till att utveckla Sweco’s rekryteringsprocess, arbetssätt och kandidatupplevelse.
Dina erfarenheter och egenskaper
Vi ser att du brinner för rekrytering och har tidigare erfarenhet i en liknande verksamhet. Du vet både var och hur du attraherar nya talanger och har ett starkt professionellt nätverk. Du har erfarenhet av att arbeta med sourcing (LinkedIn och eventuellt andra plattformar) och att bygga kandidatpipelines.

Vi ser också att du har:
  • God kommunikationsförmåga, både svenska och engelska, tal och skrift.
  • Erfarenhet av hela rekryteringsprocessen från start till slut.
  • En positiv och lösningsfokuserad attityd.
Vårt erbjudande
Vår kultur på Sweco handlar om hur vi är, det vi gör och hur vi förhåller oss till varandra, våra kunder och vår omvärld. Vår kultur formas av alla oss som jobbar här oavsett roll och funktion.

Vi värderar hållbarhet, öppenhet, utveckling och tror på att var och en är nyfiken, engagerad och ansvarstagande i sin grundinställning.

Inom HR är vi ett passionerat gäng som präglas av expertis - vi bryr oss om varandra och har kul tillsammans. Vi värdesätter hållbarhet och hjälper varandra att leverera det bästa för vår kund - vår affär.

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 (varav ca 6000 i Sverige) arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på www.sweco.se

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer härhttps://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se eller Saba Solomon på saba.solomon@wise.se. Vi intervjuar löpandeså rollen kan tillsättas före sistaansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SWECO Sverige AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons