Jobbsafari är en del avschibsted logo

Taktisk inköpare - mattssons

Mattssons i Anderstorp AB · Gislaved · Ansök senast 17 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement.

Vi är ett av de största privatägda företagen i vår bransch.

Nu förstärker vi vår inköpsavdelning och söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta utveckling!

Du får en central plats hos oss och denna roll fokuserar mot det vi kallar för taktiskt inköp. Rollen innehåller både operativa och strategiska inslag. Rollen innebär att du bedömer leverantörer, skickar förfrågningar, genomför förhandlingar och lägger köporder. Du blir en del i ett inköpsteam och du rapporterar till inköpschefen. Internt får du ett nära samarbete med olika avdelningar, framförallt inom kvalitet, försäljning och produktion. Med fokus på effektivt, tydligt och respektfullt tillvägagångssätt utvecklar du och söker nya leverantörer. Resor till våra leverantörer ingår i tjänsten.

Dina prioriterade arbetsuppgifter:
  • Prisförhandlingar och leverantörsavtal
  • Dagliga långsiktiga köp
  • Leveransbevakning
  • Marknadsbevakning
Proaktiva idéer och förslag på effektiva rutiner kring inköpsprocessen är alltid välkomna. Vi kommer se till att du får en introduktion anpassad efter just ditt behov,

Vem är du?


Vi söker dig som har erfarenhet från en inköpsroll med strategiska moment, är väl insatt och trygg i en förhandlingsprocess. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund med god förståelse för tillverkning, kvalitet och dokumentation. Du är analytiskt lagd samtidigt som det är naturligt för dig att se samband, trender och dra slutsatser, både ur ett helhets- och detaljperspektiv. Eftersom du verkar i en internationell miljö är svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Det är meriterande om du även behärskar det tyska språket. Du har god IT-vana och goda kunskaper i Excel.

Framgångsrika och långvariga relationer med våra leverantörer är viktigt för oss, därför värderar vi din förmåga att skapa goda relationer mycket högt!

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mattssons i Anderstorp AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons