Jobbsafari är en del avschibsted logo

Takarbetare, plåtslagare, tätskiktsmontör & arbetsledare

Takarbetare, plåtslagare, tätskiktsmontör & arbetsledare

Sverige Stroj AB · Järfälla · Ansök senast 7 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företaget utför uppdrag i hela Stockholms län och i förekommande fall andra regioner. Lager och verkstad finns i Veddesta, Järfälla. Den vi söker ska vara säker i sin yrkesroll och kunna utföra de arbeten denne tar på sig självständigt. Kunskaper i svenska eller engelska är ett absolut krav. Ryska är välkommet men dock inget krav. Söker ni till positionen arbetsledare så är flytande svenska i tal och skrift ett absolut krav. Minst 2 års erfarenhet inom respektive yrke är ett krav. För arbetsledare är 1 års erfarenhet av arbetsledning ett krav.

För den som eventuellt söker tjänsten som arbetsledare så är B-körkort ett absolut krav. Gällande andra tjänster så är det meriterande men ej något krav.

Diverse intyg, certifikat, utbildningar och annat är naturligtvis också meriterande. Särskilt meriterande är; yrkesbevis, certifikat för heta arbeten, kursintyg höghöjdsarbeten samt intyg från andra kurser som är direkt kopplade till nämnda arbetstyper. Erfarenhet och eventuella intyg inom ställningsbyggnation är också mycket meriterande.





Sverige Stroj AB är ett företag inom byggbranschen med främsta inriktning på plåt- & takarbeten. Vi är nu inne i en expansiv fas och avser därför rekrytera yrkeskunniga hantverkare inom våra specialområden. Rekryteringen kommer att ske löpande så länge annonsen finns uppe på platsbanken.

Då vi söker personal inom flera inriktningar så kommer arbetsuppgifterna vara beroende av den kompetens varje enskild kandidat har. För att vara aktuell för tjänsten ska kandidaten ha kunskaper/erfarenhet inom plåt- & takarbeten, närmare bestämt något av:

Bandtäckning av tak, tillverkning av plåtdetaljer, renovering av takpannetak, montering av svetspapp, snickerier i anslutning till takarbeten osv. Erfarenhet av montering av sedumtak är meriterande.

Den sökan ska kunna utföra arbetena självständigt och besitta kunskap om gällande regler, normer, föreskrifter och övrigt.

För rätt kandidat finns även chansen att få anställning som arbetsledare. Erfarenhet av arbetsledning inom byggbranschen är då ett krav.

Sökande till tjänsten som arbetsledare ska ha erfarenhet av att föra egenkontroller och övrig relevant dokumentation.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sverige Stroj AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Sverige Stroj AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons