Jobbsafari är en del avschibsted logo

TA-planritare

Vägjobb i Sverige AB · Haninge · Ansök senast 15 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

TA-planritare

Har du arbetat inom trafik tidigare? Vägjobb i Sverige söker nu en TA-planritare till Stockholm.

Baserat på regelverk i kommuner och Trafikverket ska du skapa trafikanordningsplaner som säkerställer att arbete nära trafik utförs på ett riskfritt sätt. Du tar del av en varierande roll som både innehåller kontakt med kunder och med myndigheter, du får även agera rådgivande både internt och externt. Vi på Vägjobb i Sverige lägger stort fokus på engagemang och god arbetsmoral. Du får även möjligheten att vara en del av ett företag som satsar mycket på personlig utveckling. Låter det lockande? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Ansvarsområden

Vi jobbar med att skapa trygga trafikmiljöer vid vägarbetsplatser. Vår kärnverksamhet är att sälja och hyra ut säkerhetsanordningar samt tjänster kring vägarbetsplatser i anslutning till fordonstrafik.

Som TA-planritare kommer du i nära samarbete ute på fältet med företagets kunder att producera trafikanordningsplaner för att säkerställa en säker arbetsplats för personal och trafikanter vid vägarbeten. TA-planen du ritar ska ta hänsyn till gällande regelverk, hur arbetet ska utföras effektivt och samtidigt skapa en trygg miljö för alla arbetare, fordonstrafikanter, fotgängare, cyklister och andra som kommer i kontakt med arbetsplatsen. TA-planen du producerat skickas sedan till kommunen eller Trafikverket för godkännande innan kunden kan påbörja sitt projekt. I rollen som TA-planritare deltar du i hela processen från att rita TA-planen till arbetsberedning, resursplanering och orderläggning. Du stöttar även vår kalkylavdelning vid beräkning av trafikanordningar till offerter. Du kommer främst utföra 2D-ritningar men även 3D-ritningar förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning. Vi ser att du tidigare arbetat med vägentreprenader eller inom trafiksäkerhetsbranschen. Du ska känna dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap. Har fördel av erfarenhet att arbeta med Trafikfrågor, antingen på plats ute i projekt eller hos kommuner. Du bör ha en förståelse för de riktlinjer och bestämmelser som finns för projekt i trafiken. Du skall vara flexibel och lösningsorienterad och då du ofta träffar kunden vid platsbesök behöver du ha god social kompetens. Som person är du ansvarstagande, självgående, initiativtagande och noggrann.

Här behöver du:
  • Fullständig gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Behärska svenska flytande i tal och skrift
  • Ha lätt att förstå skriftliga instruktioner
  • God kunskap med dator som arbetsredskap
Meriterande:
  • Arbetat med vägentreprenader eller inom trafiksäkerhetsbranschen
  • Arbetat med någon av programvarorna, Bluebeam, Novapoint, Autocad, Sketch-Up eller liknande
Omfattning

Provanställning 6 månader med placering i Stockholm, på vår depå i Jordbro.

Tjänsten är heltid, arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-17:00 med start omgående enligt överenskommelse. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi arbetar enligt Unionens kollektivavtal.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2022-02-15, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: Qendron Sadiku, qendron.sadiku@vagjobb.se

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vägjobb i Sverige AB

Placering

Haninge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons