Jobbsafari är en del avschibsted logo

TA-Planerare - Jordbro

Cramo AB · Stockholm · Ansök senast 24 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vi söker nu en TA-planerare till en ny avdelning på Cramo i Jordbro. Som TA-planerare på den nyutvecklade avdelningen Safety, kommer du att fokusera på områdena trafikavstängningar, områdesskydd och fallskydd. Du kommer att ingå i en grupp med bred kompetens och intresse för området med en vilja dela med sig av sin kompetens samt lära sig av dig.

Som TA-planerare kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att ta fram TA-planer och tillståndshantering åt våra befintliga och nya kunder, du kommer även att hjälpa kunden att ta fram den bästa och säkraste trafiklösningen för varje individuell byggarbetsplats. Tjänsten som TA-planerare är en ny tjänst inom Cramo vilket kommer innebära att du kommer få vara med och sätt din stämpel på tjänsten och vara med och utveckla en ny avdelning, vilket kan innebära att flera roliga uppgifter kan tillkomma. Rollen kommer innebära flera kontaktytor runt om i Cramo, med befintliga kunder och framtida kunder.

Om dig

För att trivas i rollen som TA-planerare tror vi att du måste vara en driven, ansvarstagande, lösningsorienterad och en trygg person som ser samarbete som en självklarhet i vardagen. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Vi tror att du behöver ha ett systematiskt tillvägagångssätt med goda analytiska förmågor. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla, inte rädd för att prova nytt och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte utåt gentemot våra kunder. Vi ser APV utbildningar som mycket meriterande.
  • Du har B-körkort.
  • Branschvana från Trafikavstängningar.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Se även annons på Poolia.se för samma tjänst hos oss,

https://www.poolia.se/lediga-jobb/stockholm/ta-planerare-till-cramo-i-jordbro/61306/

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Gruppchef, Michael Ohlsson, tel: 073-8220856

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Michael Ohlsson

073-8220856

Dela jobbannonsen

Anmäl annons