Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare

EcoGuard AB · Örebro · Ansök senast 23 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bli en del av en verksamhet i en spännande framtidsbransch!

EcoGuard söker systemutvecklare

Digitalisering och energieffektivisering av våra fastigheter växer fort och gör verklig skillnad för vår miljö och klimat. Vi levererar helhetslösningar som fokuserar på mätteknik, installation och insamling av mätdata – byggstenarna för att digitalisera energieffektiviseringen av fastigheter.

EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är den ledande och största aktören i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Vår kraftfulla molntjänst CURVES gör det enkelt att presentera och analysera mätvärden åt fastighetsägare och driftpersonal.


VAD KOMMER DITT ARBETE BESTÅ AV?

EcoGuard har fler än 700 000 IoT-sensorer och mätare uppkopplade och antalet växer varje dag. De levererar mätvärden en till fyra gånger per timme. Det innebär att vår molntjänst hanterar insamling av runt 500 miljoner mätvärden i månaden.

Molntjänsten visualiserar denna information i realtid på ett begripligt sätt, te x med 3D visualisering.

Denna unika molntjänst kommer du var med att utveckla vidare med spännande funktionalitet och även ta fram analysverktyg grundad på all data vi har samlat in (Big data analytics). Framtida AI algoritmer ska även implementeras i systemet.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN VILL VI ATT DU

Har erfarenhet och relevant utbildning från Högskola/Universitet samt ett genuint intresse för programmering.

Vi ser att du redan har arbetat några år och är trygg i din roll som utvecklare.

Kompetenskrav: Javascript, C# samt kunskap inom SQL.

VEM ÄR DU

För att trivas hos oss ska du vara prestigelös, vetgirig och flexibel. Vi ser att du tar för dig i gruppen och är villig att växa in i rollen efter hand. Gruppen arbetar nära varandra och är ett väloljat team som nu längtar efter en ny medlem.

Här är den ena dagen inte den andra lik och den planering som görs för dagen kommer mycket troligt ibland avbrytas med en annan spännande arbetsuppgift, du ska mao trivas i denna typ av miljö och motiveras av dynamiken som erbjuds inom EcoGuard.

VI ERBJUDER

På EcoGuard kommer du få underbara och väldigt kompetenta kollegor att dela din arbetsdag med. Självklart har du möjlighet att varva med att arbeta hemma och från ditt kontor.

Vi har kollektivavtal, företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt träning på arbetstid.

EcoGuards huvudkontor ligger i Örebro, vi har även kontor i Kista, Eskilstuna, Malmö, Göteborg och Norrköping. I Örebro ”bor” vi i nyrenoverade lokaler på söder. Vår personalsammansättning är en blandning av erfarenhet och hunger. Vi är stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans!

Denna tjänst kan utgå från Örebro eller Eskilstuna

Våra värdeord är: Respekt, Kundfokus, Kul på jobbet och Engagemang

Varmt välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan till annica.angerek@ecoguard.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EcoGuard AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Ecoguard AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons