Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare

Entergate AB · Halmstad · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Entergate befinner sig i ett expansivt skede och växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Vår utvecklingsavdelning är i ständig förändring och vi arbetar nästan uteslutande med kundnära utveckling och en aldrig sinande källa av önskemål om förnyelse.

Arbetsplatsen finns i Halmstad, där du kan kombinera du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som en av våra medarbetare inom utvecklingsavdelningen kommer du att arbeta i spännande projekt där din kompetens tillsammans med dina kollegor inom området bidrar till att driva utvecklingen av våra produkter och tjänster framåt och skapa lösningar som möter våra kunders behov.

Arbetsuppgifter Du kommer att bidra i vårt utvecklingsteam och arbeta med planering, design, utveckling och praktiskt införande av lösningar. Tillsammans med dina kollegor bidra du till att utveckla våra produkter och tjänster. Du kommer att arbeta nära våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för att säkerställa våra leveranser.

Kvalifikationer Vi söker en teamspelare som är öppen, kreativ och som har lätt för att samarbeta i olika sammanhang. Utöver dina tekniska kunskaper tror vi att du bidrar med ett stort mått av nyfikenhet och intresse av problemlösning. Du har en förmåga att strukturera och lösa de uppdrag och situationer du ställs inför, du är drivande och har förmåga att arbeta självständigt. Du är prestigelös, ärlig och ödmjuk i din framtoning och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du tar dina uppdrag i mål med fokus på att lösningarna ska uppfylla behoven hos våra kunder och dess användare. Vi ställer krav på:

· Relevant universitets-, högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

· Erfarenhet av att arbeta i Visual Studio.

· Erfarenhet av att arbeta med SQL Server och relationsdatabaser.

· Erfarenhet av objektorienterade språk, allra helst C#.

· Kunskaper inom webbutveckling, API:er och WebServices.

· Att du är nyfiken, har ett eget driv och är van att jobba självständigt.

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från mjukvaruutveckling och är van vid att jobba i projektform/agilt.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Entergate AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Entergate AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons