Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare

DataVara AB · Alingsås · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DataVara AB arbetar med programutveckling inom området personal­administration. Vår huvudproduk­t är Crona Lön, som är ett av de mer spridda löne­program­men på den sven­ska marknaden. Vi är idag runt 30 med­ar­betare och har historia sedan mitten av sjuttio­talet.

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en erfaren systemutvecklare. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen från idé till leve­rans av våra webbaserade personalsystem.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att utveckla våra webbaserade personal- och löneprogram. Som system­utvecklare kommer du att arbeta i en kreativ miljö där du själv får vara med i alla steg när ett utvecklings­pro­jekt blir verklighet.

Varaktighet Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Lön Fast månadslön med gemensam försäljningsbonus.

Bakgrund

För att lyckas i denna roll vill vi att du har dokumen­terad erfarenhet av webbutveckling. Vi värdesätter en efter­gymnasial utbildning inom området och erfaren­het av liknande arbetsuppgifter samt en god förmåga att dokumentera och föra dialog. Vi tror du är driv­ande, självständig, analytisk och gillar utmaningar.

Din tjänst kommer att bestå av både frontend- och backendutveckling. Vi ser gärna att du har mycket erfarenhet och kunskaper inom Node.js/JavaScript som är vårt primära val av utvecklingsspråk. För databaslager nyttjar vi PostgreSQL och ser helst att du har kunskaper inom SQL i allmänhet. Meriterande kunskaper är även apputveckling för iOS- och Android, drift i Microsoft Azure, Linuxmiljöer och Docker.

Ansökan

Låter tjänsten intressant och stämmer in på din profil sänder du din ansökan med presentation av vem du är, vad du har gjort hittills och vad du vill göra framöver senast 31 juli 2021 till info@datavara.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DataVara AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Datavara Produktion Göteborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons