Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till Telias DevOps-team

Systemutvecklare till Telias DevOps-team

Academic Work · Sundsvall · Ansök senast 26 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du systemutvecklare med ett sinne för detaljer som vill vara med på en spännande resa och utveckla Telias DevOps-team? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom systemutveckling, är nyfiken som person och har en stark problemlösningsförmåga. Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - Home to your next big opportunity!

Information om uppdraget

Telia är ett av Sveriges ledande Telekomföretag som ständigt arbetar för att privatpersoner och företag enkelt ska kunna kommunicera med varandra på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Du kommer att få arbeta i en föränderlig miljlö som aldrig står still. Hos Telia fokuserar de på dig som vill växa i en kultur där alla är ledare och ansvariga för sin egen och företagets utveckling. People of Telia.

Vi söker nu dig som är systemutvecklare, som vill vara med och utveckla affärskritiska IT-system inom Telias mobila affär. Ditt kommande arbetsteam är ett redan etablerat glatt gäng som gärna välkomnar nya kollegor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Telia håller just nu på att implementera en storskalig agil leveransmodell (SAFe) med flera utvecklingsteam som ska ansvara för både utveckling, förvaltning och drift.

I rollen som systemutvecklare kommer du tillhöra ett av dessa team och tillsammans med systemutvecklare, förvaltare, driftpersonal och beställare säkerställa IT-leveranser till telias verksamhet inom både nyutveckling och dagliga drift.

Vi söker dig som
  • Har en universitetsexamen inom data/systemvetenskap eller likvärdig relevant erfarenhet inom området.
  • Har tidigare erfarenhet av javautveckling och/ -Eller C#.NET
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kollegor och för dokumentation.
Vi ser det som meriterande om du har kommit i kontakt med några av nedan:
  • SAFe och ITIL.
  • Git samt känner till Atlassians verktyg, tex Jira, Bamboo, Bitbucket m.m.
  • Deltagit vid nedbrytning av affärskrav/Epics/Features till Stories.
  • Erfarenhet av Test; enhets-, system- och integrationstest. Testautomation.
Vänligen notera ovan erfarenhet tydligt i din ansökan.

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som är systemtekniskt intresserad och nyfiken på att lära dig nya saker.
Utöver det söker vi dig som har en god problemlösningsförmåga och ett analytiskt förhållningssätt. Då du kommer arbeta i agilt i ditt team ser vi också att du är en självständig lagspelare som alltid sätter leverans och kvalité i första rummet.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Vikariat till och med mars 2022 Heltid.(https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande).
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Processen kommer innehålla tester

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons