Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Mirror Partner Utveckling AB · Luleå · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Du skulle ingå i vårt inhouseteam som arbetar med våra egenutvecklade produkter. Produkterna som vi utvecklar är ett affärssystem och en lösenordshanterare och vår främsta målgrupp är säkerhetsföretag och företag som arbetar med service och installation. Vi är idag fem medarbetare som arbetar heltid med dessa produkter inom olika områden så som utveckling, kundvård och marknad. För oss är det viktigt att vi är prestigelösa och hjälper till där det behövs.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson (johanna.jonsson@onepartnergroup.se, 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 31:a augusti 2022, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix, men även andra placeringsorter kan vara aktuella.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mirror Partner Utveckling AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

OnePartnerGroup Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons