Systemutvecklare till Prevas

Academic Work · Gävle

·

Ansök senast 16 mars (57 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med systemutveckling i ett företag som tänker innovativt, är öppen för nya lösningar och har korta beslutsvägar? Prevas arbetar med modern teknik och har bland annat tagit fram räddningsdräkter som kan spåra personer vid olyckor, gjort det möjligt att mäta sitt EKG hemma via uppkoppling till sjukhus och bidragit till en hållbar framtid genom att omvandla havsvågor till energi. Vill du också vara med och göra skillnad? För dig med några års erfarenhet av systemutveckling finns nu chansen - varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker systemutvecklare till Prevas. Här arbetar du i ett kompetent team som har bakgrund som civil- och högskoleingenjörer på en trivsam och familjär arbetsplats. De har en öppen kommunikation, där alla hjälper varandra oavsett roll. Prevas månar också om sina medarbetares utveckling och arbetar med utvecklingsplaner med uppsatta mål både inom mjuka och hårda värden. Du har helt enkelt chansen att arbeta i ett team där ni delar ett stort teknikintresse, arbetsglädje och tar ansvar för prestationer i världsklass.

Såhär beskriver Ida, utvecklare, tjänsten:

Det var Prevas bredd inom tillverknings- och processindustrin som gjorde mig intresserad. Jag kände att Prevas kunde ge mig möjligheter att utvecklas och växa inom företaget. Sedan märktes det att de som arbetade inom företaget trivdes med varandra och sina jobb, det var också en viktig aspekt för mig.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och du kommer att anställas av Prevas.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta både inhouse och på projekt ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer styras mycket av hur du är som person, vad du har för erfarenheter och efter kundens behov. Gemensamt för projekten är att du tar emot uppgifter från kund och levererar utefter dessa. Dina dagar kommer att se olika ut och du arbetar ofta med agila arbetsmetoder.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla innovativa lösningar tillsammans med kund
 • Ansvara för systemering, utveckling, installation och drifttagning av mjukvara
 • Arbeta mot bland annat industriella applikationer, molntjänster, Microsoft Azure och IoT-lösningar
Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom data-, systemvetenskap, informationsteknologi alternativt andra erfarenheter och kunskaper som bedöms likvärdiga.
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet av systemutveckling i .Net. För att bedöma dina kunskaper i programmering kommer du i slutskedet av rekryteringsprocessen få göra ett test hos Prevas.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i dialog med kunder och kollegor.
Det är till din fördel om du har körkort då det underlättar gällande resor till kund.

Som person är du ambitiös, nyfiken och driftig, du besitter en stor vilja av att utveckla både dig själv och din kompetens genom ett spännande och varierande arbete. Du är problemlösande och har en förmåga att identifiera vilka resurser som krävs för en uppgift och visar på flexibilitet i olika situationer. Vidare har du en hög samarbetsförmåga då rollen innehåller mycket samarbete med både interna och externa parter.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Kontakt: Rekryteringskonsult Tina Rabnell.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wikinggruppens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Gävle