Systemutvecklare till Partykungen

Academic Work · Gävle

·

Ansök senast 25 dec. (29 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? E-handeln växer och Partykungen är redo för att ta sig till nästa nivå. För att kunna göra det behöver de dig som är en driven, nytänkande och lösningsorienterad programmerare. Välkommen att bidra till utvecklingen av Partykungen!

Information om uppdraget

Partykungen driftar sin e-handelsplattform på Amazon Web Services, och deras nuvarande tekniska stack består av ElasticSearch, PHP, JavaScript, Sass och Nginx. Partykungen arbetar enligt DevOps-principer så som Continuous Integration och Continuous Delivery. Utveckling sker idag i huvudsak med PHP, JavaScript och MySQL.

E-handeln växer och med det kommer spännande utmaningar där du som får tjänsten kommer att kunna arbeta kreativt med frihet under ansvar. För dig som vill vara med i en viktig tid hos Partykungen kan vi lova en häftig resa!
Janne Waxin, kontorschef

Du erbjuds
  • Ett generöst bolag, som investerar i att skapa rätt förutsättningar för medarbetaren med korta beslutsvägar
  • Helhetsansvar för dina projekt där du är med hela vägen från startfas till resultat
  • Innovativa, nybyggda lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle
Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos Partykungen kommer du att vara en nyckelperson som är viktig för deras gemensamma utveckling. Ditt uppdrag kommer att vara att utveckla deras e-handelsplattform, där du varje dag lär dig mer genom att vara i ett framgångsrikt e-handelsteam med högt uppsatta mål.

Vi söker dig som
  • Är en skicklig programmerare med goda kunskaper i JavaScript eller PHP. I rekryteringsprocessen kommer du att få göra ett test för att mäta dina kunskaper.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då kommunikation och dokumentation sker på de språken
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba mot e-handel.

Som person söker vi dig som är lösningsorienterad och driven av att lära och hålla dig uppdaterad inom systemutveckling. Du trivs med att arbeta självgående i en miljö där du får frihet under ansvar.

Övrig information

Partykungens syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. De arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Partykungen strävar efter att deras arbetsplats speglar mångfalden hos deras kunder och samhället i stort, och tar för givet att du som sökande delar deras uppfattning.
  • Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
  • Placering: Utgångpunkt från kontoret i Gävle, Ersbogatan 16
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Partykungens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Gävle