Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till ledande Tietoevry

Systemutvecklare till ledande Tietoevry

Academic Work · Uppsala · Ansök senast 8 okt. (59 dagar kvar)

Heltid

Ta möjligheten att få utvecklas på ett av nordens största IT-företag. Som systemutvecklare på Tietoevry får du arbeta med nya tekniker och du erbjuds gott om utvecklingsmöjligheter. Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i karriären och som har en stor passion för programmering. På Tietoevry får du chansen att arbeta i en innovativ miljö där du får vara med och utveckla, implementera och integrera koden från början till slut. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Nu söker Academic Work en systemutvecklare till Tietoevry. I rollen kommer du arbeta med Tietoevrys egenutvecklade HR- och lönesystem, eCompanio, som riktar sig mot den kommunala marknaden och i dagsläget används systemet av ca 50 kommuner. Teamet består idag av ca 20 medarbetare som har olika tjänster inom IT, support och kundkontakt. Tietoevry värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Via rollen får du möjligheten att lära dig av erfarna kollegor och vara med på en spännande resa där du får växa tillsammans med Tietoevry. Gruppen är starkt sammanknuten med övriga funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring arbetet och du har mycket kontakt med andra avdelningar.

Rollen hos Tietoevry är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tietoevry. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Tietoevry, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En arbetsplats där initiativ värdesätts och där det finns gott om utvecklingsmöjligheter
 • En modern och attraktiv arbetsplats där de har arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara på och utveckla kompetens och nytänkande
 • En arbetsplats som har stor geografisk spridning i Sverige och världen - Tietoevrys kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala
 • En gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att få en bra start
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med nyutveckling, förbättring och omarbetning av Tietoevrys HR- och lönesystem, eCompanion och dess tekniska plattform. Mer specifikt kommer du att vara med och driva projekt där du, tillsammans med andra kollegor, arbetar med att modernisera ett komplext system. Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med programmering i tex .Net och C#
 • Delta i kodgranskning och ta fram lösningsförslag
 • Delta i planeringsmöten och driva projekt framåt
Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har annan relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har goda kunskaper i C#, .Net och SQL
 • Har ett stort intresse för programmering och att ansvara över en produkt
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du
 • Har erfarenhet av Cobol
 • Har erfarenhet av databaser
 • Har erfarenhet av Entity Framework
Som person är du lösningsfokuserad och noggrann. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm och trivs med att kommunicera med personer utan programmeringskunskap och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex (finns möjlighet att arbeta hemifrån)
 • Placering: Uppsala, Storgatan 19
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen