Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till digiPlant i Örebro

Systemutvecklare till digiPlant i Örebro

digiPlant · Örebro · Ansök senast 9 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du utveckla en unik produkt som gör samhällsnytta? Sök då rollen som Systemutvecklare hos digiPlant i Örebro!

Vill du bidra till en bekväm och effektiv digital tillvaro för tusentals människor? DigiPlant i Örebro söker en systemutvecklare inom Java som vill fortsätta utvecklas och utveckla vår plattform för ansökningssystem. Här välkomnas du in i ett familjärt team som har kul tillsammans på jobbet!

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av ett tight team med korta beslutsvägar där dina tankar och idéer värderas högt.
  • Att bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur där vi värnar om varandra.
  • Då våra kunder primärt är stiftelser, fonder och bidragsgivare kommer du att arbeta hos en arbetsgivare med ett meningsfullt syfte.
  • Ett centralt kontor i unika lokaler i centrala Örebro.
Det här gör du hos oss

Som systemutvecklare hos oss arbetar du med funktionaliteten för vår produkt SBS Manager. Den riktar sig till kunder som arbetar med bidragsgivning, e-tjänster, sponsring och kravhantering. Här kommer du exempelvis:
  • Vara en viktig medlem i ett teknikintresserat team som ansvarar för att utveckla vår produkt till den bästa.
  • Arbeta brett med tekniker som Java, Angular och jQuery.
  • Beroende på projektet nyttjar vi även olika CSS-ramverk som Bootstrap, LESS eller SASS.
  • Arbeta med integrationer som bygger på Spring och PHP.
Ditt team och arbetsplats

Hos oss på digiPlant arbetar ca tio personer. Inom systemutveckling får du sällskap av en erfaren systemutvecklare och en systemarkitekt där ni jobbar agilt. Du rapporterar till VD Alexander Törnqvist.

Vi är en hybrid arbetsplats där det finns möjlighet för dig att både arbeta hemifrån och från vårt kontor i centrala Örebro. För oss är det viktigt att ha trevligt tillsammans och anordnar därför frukostar, luncher och andra aktiviteter regelbundet under året.

Mer om dig

Som person trivs du likt oss i en miljö där samarbete där prestigelöshet står i centrum. Du har en positiv attityd och gillar att arbete med tekniska utmaningar med ett öga för detaljer. Vidare trivs du med frihet under ansvar där du tar initiativ för att nå resultat och skapa värde för verksamheten.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering, så som Java (Spring, Play Framework) eller .NET C#. För att lyckas i rollen ser vi också att du har erfarenhet av Javascript-ramverk som jQuery, React och Angular. Vidare har du förståelse för och arbetat med SQL databaser.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

digiPlant

Placering

Örebro

Kontaktperson

Tove Sjöberg

tove.sjoberg@adadigital.se0709809986

Dela jobbannonsen

Anmäl annons