Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till Bredband2 i Malmö!

Systemutvecklare till Bredband2 i Malmö!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 31 aug. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du utbildad systemutvecklare? Vill du arbeta i ett expansivt företag som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Omsättningen 2020 för de två sammanslagna bolagen var 1,5 miljarder kr. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. På företaget präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetarna utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Företaget värnar om sina medarbetares välmående och tar ett stort ansvar genom att ha ett gediget utbud inom friskvård och hälsa.

Vi söker nu flera systemutvecklare till Bredband2s utvecklingsteam i Malmö. Som systemutvecklare på Bredband2 kommer du att vara en del av ett drivet och dynamiskt team. De ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller resultat och engagemang, och de ser till att ha roligt ihop också. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och avdelningens utveckling.

I denna tjänst kommer du arbeta i hela utvecklingskedjan av Bredband2s Ruby-baserade CRM-system. Detta innebär att du kommer ha möten med beställare, lösa problem som uppstår, samt sitta med programmering, testning, deploy och presentation för beställaren. Du kommer ha varierade ansvarsområden och arbeta i både större projekt och med mindre uppgifter. Teamet jobbar med backend men även en del frontend-utveckling av flera olika CRM-system.

Tjänsten är en heltidsanställning där du till en början blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bredband2, med avsikten att efter sex månader gå över i en anställning på Bredband2. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag - fredag. När du väl är anställd av Bredband2 finns möjlighet till både flexibel tid och arbetsplats. Tjänsten startar omgående, men vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

Vi letar både efter juniora utvecklare som precis tagit examen eller som har hunnit jobba i ett par år och seniora utvecklare som har jobbat i minst 5-10 år. Vi ser gärna att du har minst en kandidatexamen i någon form av systemutveckling eller motsvarande. Det är ett plus om du är van vid att jobba testbaserat och med pull requests. Vi ser också gärna att du har jobbat med objektorienterad utveckling samt att du har erfarenhet av att delta i projekt från start till mål.

Erfarenhet av följande är meriterande:
  • Ruby on Rails
  • Utveckling av större webbaserade system
  • Versionshantering i Git
  • PostgreSQL, Redis, GraphQL, Elasticsearch
Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Systemtestare, Programmering, Telekom, Utveckling, Systemutvecklare

Sökord: Systemtestare, Programmering, Telekom, Utveckling, Systemutvecklare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen