Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare sökes!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en systemutvecklare och vill tillsammans med ett glatt team ta din karriär till nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker åt kunds räkning en Systemutvecklare med 3+ års erfarenhet. Vår kund är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom virtuell infrastruktur, systemutveckling och beslutsstöd. De levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system; samt arbetar för att strukturera och automatisera IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi hos sina kunder. Siemens, SJ och Skånetrafiken är bara ett fåtal av vår kunds samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter som IT-konsult kommer att präglas efter dina förmågor och intressen. Du kommer att få chans att få arbeta med företag som söker just din kompetens. Potentiellt arbete inom t.ex. .NET eller NodeJs.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Rekryteringen gäller en tillsvidareanställning och är på heltid. Arbetstiderna är flexibla och möjlighet till att arbeta på distans finns. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har;
  • Akademisk examen inom systemvetenskap, datoringenjör eller liknande
  • 3+ års erfarenhet inom ett eller flera specifika områden.
Vidare ska du vara professionell och kunna leverera lösningar med kvalité. Du ska även vara engagerad, vilja utvecklas och ha en god samarbetsförmåga. Det är även meriterande om du har kunskap inom exempelvis DevOps, React eller Angular. Samt bekantat dig med Azure eller motsvarande molnleverantör.

Vidare ska du kunna tala och skriva på svenska och engelska. Vår kund lägger stor vikt på att utvecklas tillsammans, ta lärdom av varandra och växa i varandras erfarenheter. De ser varandra som en stor växande familj.

Sökord: heltid, programmerare, Systemutvecklare

Sökord: heltid, programmerare, Systemutvecklare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons