Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare sökes till spännande projekt

Systemutvecklare sökes till spännande projekt

Professionals Nord Rekrytering AB · Eskilstuna · Ansök senast 19 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta som konsult i teknikens framkant på ett bolag med kunder inom försvarsindustrin, transport- och industrisektorn? Brinner du för systemutveckling och vill arbeta med det senaste inom utveckling av IT -? Nu finns chansen att vara med och utveckla teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vill du vara med på resan? Välkommen med din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning just nu flertalet Systemutvecklare till deras spännande projekt både in-house och ute hos deras kunder. Som Systemutvecklare hos vår kund blir du en viktig del av ett starkt och kompetent team av kollegor som alla arbetar för att gemensamt utveckla sig själva och varandra varje dag. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Din placeringsort kommer att vara antingen i Eskilstuna eller Västerås beroende på bostadsort.

Du erbjuds
  • Utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant.
  • Chans att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle i din vardag.
  • En arbetsmiljö och företagskultur som främjar personlig och professionell utveckling.
Arbetsuppgifter

I rollen som Systemutvecklare designar och utvecklar du datorsystem med utgångspunkt i att realisera kundens behov och krav med hjälp av tekniska lösningar genom systemering. Du arbetar med olika projekt på uppdrag av kund antingen in-house eller ute hos någon av deras kunder inom försvars-, transport- och industrisektorn. Oavsett var du arbetar, samarbetar du nära dina kollegor i en agil miljö där du får vara kreativ och arbeta med högteknologiska lösningar. Det ingår därför i rollen att vara uppdaterad med det senaste inom utveckling av säkra IT-system.

Vi söker dig som:

Vill utvecklas och arbeta som konsult hos vår kund med spännande projekt och företag. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och arbetslivserfarenhet av ditt primära utvecklingsspråk. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Azure, GCP eller AWS samt av agila arbetsmetoder. Vidare har du kunskap inom minst ett av följande språk:
  • Java
  • C++
  • C#
  • Python
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Som person är du öppen, nyfiken och har en positiv inställning till nya utmaningar. Du trivs således i en miljö där du får ta egna initiativ och driva fram egna projekt. Du är en lagspelare som bidrar till ett härligt arbetsklimat bland dina kollegor och är skicklig på att kommunicera och skapa goda relationer.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid.

STAD: Eskilstuna eller Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons