Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare med erfarenhet av e-handel till Nexer

Systemutvecklare med erfarenhet av e-handel till Nexer

Nexer AB · Borås · Ansök senast 7 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren systemutvecklare inom .NET med erfarenhet av e-handel som vill fortsätta utvecklas och på sikt ta klivet mot arkitekturområdet? Alternativt har du redan erfarenhet inom arkitekturområdet och vill fortsätta dela din tid mellan kod och arkitektur?

Då söker vi dig! Ansök redan idag.

Vilka är vi?

Unified Commerce är en specialistenhet inom Nexer som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Vi består av utvecklare, Lead developers, arkitekter och projektledare uppdelade på fyra enheter som levererar lösningar inom e-handel, PIM, MDM samt multikanalkommunikation. Vi behöver dig för att kunna leverera en helhet med både frontend och backend, för att kunna effektivisera våra leveranser och lyckas ännu bättre i våra projekt.

Din vardag

Som systemutvecklare får du en varierande vardag, du kommer att arbeta nära Nexers kunder för att ta fram de bäst anpassade lösningarna för varje enskild kund. Rollen innebär att du arbetar med analys samt lösningsförslag och implementeringar av system för e-handeln. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra kompetenta kollegor.

I rollen kommer du:
  • Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka utvecklingen tillsammans med ett kompetent team.
  • Ha möjlighet att balansera din tid mellan arkitektur och utveckling.
  • Förankra och driva igenom idéer inom ditt område.
  • Arbeta agilt, det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde.
  • Variera ditt arbete och få möjlighet att arbeta hemifrån eller från ett av våra kontor.
VEM ÄR DU?

Du är van att arbeta med att designa lösningar och till viss del lösningsfrågor och diskuterar gärna dessa områden tillsammans med dina kollegor. Du har arbetat i minst 2 år med systemutveckling, gärna i .NET och du har även erfarenhet av någon PIM, MDM eller E-handelsplattform. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inRiver PIM. Du trivs med att dela med dig av din kunskap till andra personer i teamet och det finns möjlighet att bli mentor för juniora utvecklare.

Flexibilitet och vetgirighet är två komponenter som passar bra in på dig som person och medarbetare och givetvis tycker du att problemlösning är kul. Du trivs i en rådgivande roll och ser positivt på kunskapsdelning och tekniska diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Javier Torres på Javier.torres@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons