Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare, Arkitekt eller Fullstackare se hit!

PASCO AB · Stockholm

·

Ansök senast 22 maj (16 dagar kvar)

PASCO letar efter nya Pasconauter som vill hjälpa oss att nå nya höjder. På PASCO försöker vi att hålla fokus på Microsofts molnteknologi i Azure och vi strävar efter att hjälpa kunderna att börja sin resa från "marken" (onprem) till molnet eller hjälpa dem på en resa som redan har börjat, men i slutändan är det ju kundens behov som styr.

Som anställd hos PASCO kommer du att uteslutande jobba i projekt åt våra kunder. Vilka kunder som just du kommer att arbeta med vet vi i dagsläget inte, men vi vet att det kommer att vara spännande uppdrag. Vi lägger nämligen stor vikt vid att vi ska ha spännande, roliga och lärorika projekt som inte bara gör nytta för våra kunder, vilket är en självklarhet, utan även gör nytta för oss genom att vi har roligt och blir bättre på det vi gör.

PASCO vill ha ett starkt Microsoft Cloud-fokus och vi antar att du också har det, men det betyder inte att vi inte arbetar med andra teknologier än Microsofts egna. För att jobba hos PASCO ser vi gärna att man, utöver backend-kunskap i olika Azure-teknologier, har arbetat med frontend med olika ramverk som t.ex. Angular, Vue eller React. Node.js är också intressant för oss. Alla dessa teknologier fungerar ju alldeles ypperligt att köra i Azure.

För att jobba hos PASCO och bli en bra Pasconaut ser vi att du;
  • har erfarenhet av att arbeta med flera av Microsofts Azure-teknologier
  • har goda sociala egenskaper
  • är en bra lagspelare och en god kamrat
  • kan ta ansvar för att förverkliga konceptuella ideér och skriva snygg och kvalitativ kod för att på så sätt skapa de bästa lösningarna för våra kunder
  • kan skriva testbar kod, identifiera fel genom felsökning och att jobba iterativt för att på så sätt säkerställa kvalitativ kod
  • har 2+ års erfarenhet av utveckling i projektform
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PASCO AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Patrik Johansson

info@pascoservices.se