Systemtekniker till TietoEVRY

Bravura · Kalix

·

Ansök senast 27 nov. (38 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en systemtekniker med kunskap inom Windows server och SQL? Då kan detta vara nästa spännande uppdrag för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fr.o.m. 2020-09-21 t.o.m. 2021-02-28. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterI rollen som systemtekniker kommer du att ingå i ett AO team som arbetar med att sätta upp och underhålla en Microsoftbaserad plattform. Du kommer att arbeta med felsökning och åtgärder, uppföljning av rapporterade fel, underhåll, installation och konfigurering av Windows servrar och övervakning.

Formella krav
  • Förståelse för leveransen och kundernas krav på en SaaS miljö
  • Du har kunskap inom Windows server, SQL, MFT och SFTP
  • Kunskap inom Brandväggar och Nätverk är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Vi söker dig som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: 2020-09-21
Plats: Kalix/Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SaaS, nätverk, brandväggar, SQL, Windows, server, felsökning, installation, MFT, SFTP, Kalix, Luleå

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Kalix